Uw winkelwagen is leeg
Bewerken / Bestellen Totaal: €0,00
Tips

Op deze pagina staan enkele tips met betrekking tot het onderhoud van uw dansschoenen.

  • Poets uw schoenen regelmatig ze zien er dan niet alleen mooier uit maar het leer droogt dan ook niet uit en op deze manier gaan de schoenen langer mee. Op deze website staan onder het menu onderhoud alle poets middelen die u nodig hebt voor het onderhoud van uw dansschoenen.
  • Borstel de zolen van de dansschoenen regelmatig. Door het gebruik van parafine op de dansvloer slibben de zolen dicht en worden ze glad. Als u de zolen weer opruwt hebt u weer voldoende grip op de vloer om lekker te dansen.
  • Doe een oude panty om de opruw borstel. Door het opruwen van de zolen blijven er stukjes in de haakjes zitten die u er dan met een speld of spijkertje weer uit kunt halen alleen dit is een tijdrovend werkje, door de panty van de borstel af te halen verwijderd u alles in een keer.
  • Bewaar het borsteltje altijd in het etuitje. Als u de borstel gewoon bij de dansschoenen in de zak doet kunt u de dansschoenen beschadigen met de scherpe haakjes van het borsteltje.
  • Loop niet buiten met de dansschoenen. Als u buiten loopt met de dansschoenen kunnen er vuil en steentjes in de zolen blijven zitten en dat danst niet fijn. Bovendien vinden de mensen van de dansschool het niet fijn als u krassen maakt op hun vloer.
  • Na het dansen een beetje talkpoeder over de inlegzool wrijven om geurtjes tegen te gaan. Als ze toch een beetje gaan ruiken hebben we bij onderhoud schoendeo staan.
Copyright © 2018, Dansschoenenwinkel.nl. Alle rechten voorbehouden.